Pyramid Business Express

– det kompletta affärssystemet för mindre företag att växa i!

Med Pyramid Business Express erbjuds ett kraftfullt fleranvändarsystem till ett pris som passar det lilla företaget. Det är ett heltäckande ekonomisystem som uppfyller alla de avancerade behov du har i ditt företag. I Pyramid Business Express får du full funktionalitet och ett affärssystem som växer i takt med företaget!

Man sittandes framför dator med Pyramid CRM

Allt som behövs för ditt företag

– och lite till!

I Pyramid Business Express sköter du allt från redovisning till fakturering, betalning och leverantörer. Du kan välja mellan att hantera projekt och tid eller order, lager och inköp. Med säljstödsfunktionerna i CRM har du full överblick över både kunder, kontakter och leverantörer . Du kan göra mailutskick i HTML till alla eller till urval av dina kunder och kontakter direkt från CRM.

Med Pyramid Business Express har du möjlighet att ha Pyramidlicenser för upp till 4 samtidiga användare med full tillgång till affärssystemet. Med tillvalsmodulen CRMConnect får du via Microsoft Outlook tillgång till flertalet av CRM/Säljstöds funktioner för ännu fler användare.

Komplettera med specialmoduler

Vill du utöka funktionaliteten kompletterar du med någon av de många branschspecifika tillvalsmoduler som finns. Det finns t ex moduler för MPS, butik och kassa, service, uthyrning, e-handel och många fler. Du kan skräddarsy ditt system med just de specialfunktioner du har behov av i din verksamhet och bransch.

Utöka grundlicensen efter dina behov

När ditt företag växer kan du enkelt utöka licensen från Pyramid Business Express till en licens för Pyramid Business Studio. Pyramid Business Studio har samma funktionalitet, men med möjlighet till många fler samtidiga användare. För mer information om funktionalitet och tillval kontakta din återförsäljare.

Vad ingår i Pyramid Business Express

  • Grundlicens för en användare (Max 4 användare)

Moduler som ingår:

  • Fakturering/Kundreskontra
  • Fakturaarkiv
  • Leverantörsreskontra
  • Giroutbetalning
  • Order/Lager/Inköp eller Projekt/Tidredovisning
  • Redovisning
  • Redovisning plus
  • CRM/Säljstöd
  • CRM-Connect

Pris: Från 5 900 kr per licens.

Kvinna som pekar på modulsymboler

Komplettera med specialmoduler

Vi har tagit fram några vanliga kombinationer av tillvalsmoduler och erbjuder dessa tillsammans med Pyramid Business Express i paketlösningar till ett mycket fördelaktigt pris.

Butik

Har du i din verksamhet butiksförsäljning har vi den perfekta lösningen. Vi erbjuder ett helintegrerat kassasystem med hög funktionalitet och stor flexibilitet. Konfigurera kassa-arbetsplatserna efter era behov. Välj mellan att sälja direkt eller mot order. Betalning kan ske kontant, med betalkort eller mot faktura. Du kan direkt i kassan låta era kunder fylla på kontantkortet till mobiltelefonen.

E-handel

Om du vill sälja över Internet kan du fördelaktigt kombinera Pyramid Business Express med modulerna e-handel och kundtjänst. Med e-handel kan du exponera och sälja dina produkter 24 timmar om dygnet och låta kunden betala mot faktura eller med kortbetalning. Via kundtjänsten låter du dina kunder via Internet se sin levreskontra, beställa fakturakopior och hämta information m m.

Mobile Office – det mobila kontoret

Med Pyramid Mobile Office som tillval kan du arbeta i Pyramid när du är på resa, kundbesök eller jobbar hemma. Få tillgång till affärsinformationen via mobilen, handdatorn eller Internet.