Pyramid Business Studio

Pyramid är ett komplett affärssystem som innehåller allt från redovisning och logistik till CRM och e-handel. Det är utvecklat för att passa många olika branschers behov och önskemål. Fristående moduler sammanfogas till ett system med hög kompetens, för både mindre och medelstora företag.

Med en välutvecklad funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt, möter affärssystemet Pyramid den nya tidens behov inom ekonomi, information och verksamhets- och beslutstöd.

Man sittandes framför dator med Pyramid CRM

Ett nytt sätt att arbeta

När du väljer nytt affärssystem är det viktigt att det har rätt funktionalitet för din
verksamhet och att det bygger på en modern teknisk plattform.
Ett bra affärssystem ska dessutom vara lätt att förstå och enkelt att arbeta med.
Varje medarbetare ska kunna göra egna personliga inställningar anpassat efter
behov och uppgift. Under de kommande åren kommer ditt företag att utvecklas.
Förändringar i verksamhet och organisation ställer stora krav på att även ditt
affärssystem kan anpassas efter nya förutsättningar. Därför är ditt val av affärssystem
en viktig händelse. Låt oss få visa vad Pyramid Business Studio har att erbjuda.

Standardsystem

Mer än 90 % av alla system vi levererar är standardsystem utan några anpassningar i programkoden. Att redan från början veta vad systemet kommer att kosta, innebär en trygghet för dig som kund.

Funktionalitet ställt mot krav och behov

Pyramid har funnits på marknaden i drygt 20 år och utvecklingen har alltid varit kundstyrd. Vår målgrupp är mindre och medelstora företag inom många olika branscher. Idag har vi ett av marknadens bredaste utbud av standardmoduler. Som kund har du mycket stora möjligheter att bygga ett standardsystem som svarar mot just dina önskemål och behov!

Företaget bakom affärssystemet

Unikum har, efter över 25 år i branschen, utvecklats till att vara marknadsledande inom sitt segment – mindre och medelstora företag. Under de senaste tre åren har fler än 1 000 företag valt Pyramid som sitt nya affärssystem. Kundbasen omfattar idag totalt närmare 6 000 företag.

Unikum står på en stabil ekonomisk plattform och har tillgång till mängder av värdefull branschkunskap från många olika verksamheter. Härifrån kommer Pyramidsystemet att fortsätta utvecklas och underhållas under många år framöver.

Flödesbeskrivning av Pyramid

Modulbaserat

Pyramids basmoduler innehåller de basfunktioner som de flesta företag behöver. De är navet i Pyramid och har stort genomslag i hela affärssystemet.

Utöver våra basmoduler finns en uppsjö Pyramid Moduler som ni kan koppla på er Pyramidlösning.

Läs mer om Pyramids basmoduler

Kvinna som pekar på modulsymboler