Pyramid Phone Edition

Med en välutvecklad funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt, möter affärssystemet Pyramid den nya tidens behov inom ekonomi, information och verksamhets- och beslutstöd.

Som alla mobila applikationer är Phone Edition helt plattformsoberoende och går med lätthet att köra i vilken smartphone eller surfplatta som helst.
I vanlig ordning vad gäller Pyramid, så har vi haft speciellt fokus på användarvänligheten och den intuitiva funktionaliteten.

Flexibelt gränssnitt

Det är enkelt att anpassa Phone Edition för varje enskild användare i systemet och på så sätt erbjuda precis tillräcklig information som ska vara nåbar mobilt för varje användarkonto.

Skriv tid och rapportera direkt ute på plats

Med arbetsorder och tidrapportering görs tidsskrivning och avrapportering oerhört enkelt direkt mot affärssystemet.
Med kameran i mobilen kan dokumentation direkt kopplas till projekt och uppdrag.

Påminnelser direkt i mobilen

Med ”pushnotifikationer” fås påminnelser direkt i mobilen när order kommit in, gruppmöte bokas eller aktiviteter har registrerats osv. På det här viset har alla inblandade medarbetare direkt tillgång till den senaste uppdaterade informationen.

Phone Edition – för vem?

Alla som har behov av att ha tillgång till affärsinformation ute på annan plats kan ha stor nytta av Phone Edition. Såväl säljare/konsulter som ex vis servicetekniker kan direkt rapportera in till Pyramid.