Nå nya höjder med hjälp av genomtänkt digitalisering

Digitalisering är en viktig del för att tillmötesgå såväl kunders som medarbetares krav på ökad tillgänglighet och effektivitet. Läs mer om hur vi på Digitalisterna kan hjälpa er att skapa tillväxt och öka er produktivitet genom effektiv användning av digitala tjänster.

Kickstarta med vårt digitaliseringspaket

Vi hjälper er att göra upp med manuella tidskrävande processer och kickstarta er digitaliseringsresa med oss på Digitalisterna.

Innehåll:
1h förberedande planeringssamtal med beslutsfattare
3h workshop för att undersöka möjliga digitaliseringsinitiativ.
Uppföljning med förslag på kostnadseffektiva lösningar att implementera.

Pris: 4 900kr

Digitalisera med oss

Vi på Digitalisterna är experterna som befinner sig i skärningspunkten mellan teknik och verksamhet. Vi kan tekniken och hur den är hänger ihop. Dessutom vet vi att för att en förändring ska bli lyckad, krävs det mer än en tekniskt avancerad produkt. Därför sätter vi organisationen i fokus när vi utgår ifrån människorna som dagligen ska leva ihop med tekniken. Genom att förstå verksamheten och dess utmaningar ser vi till att hitta de enklaste lösningarna på era svåraste problem.

Hur vi hjälper

Förändringsanalys

Vi har erfarenhet i att leda och driva förändringsarbeten. Nyckeln till en lyckad förändring är att ha en klar bild över verksamhetens nuläge, framtida behov, problem och förändringsarbetets mål.

Kravinsamling

Nyckeln till en lyckad förändring är att förstå den omvärld där en förändring ska ske. Med en bra kravinsamling har projektet goda förutsättningar att lyckas och organisationen slipper dyra kostnader för sena ändringar.

Digitaliseringsinitiativ

Få ut effekten av era digitaliseringsinitiativ med oss på Digitalisterna. Att investera tid, engagemang och pengar i digitalisering är nödvändigt för att stå sig starka i framtiden. Vi hjälper er att välja rätt och nå mål med era projekt.

Projektledning

Har ni ett eller flera digitala projekt men saknar någon som kan driva dem? Låt Digitalisterna stödja er genom att projektleda dem eller agera PMO för att driva flera initiativ i mål.

Systemutveckling

Digitalisterna erbjuder konsulttjänster inom systemutveckling för längre och kortare uppdrag.

Microsoft 365

Är ni redan Microsoft 365-användare? Låt Digitalisterna maximera eran investering genom Microsoft Power Platform.

Digitalisterna hjälper er att bli ert bästa jag genom att hitta enkla lösningar på svåra problem.
Med rätt digital process på rätt plats i er organisation kan ni lägga mer tid och energi på det som gör er bra.